6 λεπτά με 10 παίκτες ήταν αρκετά.

Σε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση από το πρώτο λεπτό, χθες η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Μαρκόσκι και ισοφαρίστηκε στο 24ο. Στο 38ο λεπτό η ομάδα μας έμεινε με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του αμυντικού μας Ντειβισον, ο οποίος μεταφέρθηκε εχτός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (σπασμένη μύτη από αγκωνιά του αντιπάλου) η ομάδα έμεινε με 10 παίχτες δίνοντας την ευκαιρία στην Νέα Σαλαμίνα να σκοράρει 2 τέρματα (41’ και 43΄).

Οι ποδοσφαιριστές μας δεν τον έβαλαν κάτω, αναζητώντας το γκολ στα λίγα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι με τον Κοστόφσκι. Ο Χουντόμπιακ ήταν εύστοχος, μειώνοντας το σκορ σε 3-2.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν με ψυχή, έκαναν το παιχνίδι τους και για αρκετή ώρα, έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και διεκδικώντας τουλάχιστον ακόμα ένα πέναλτι για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Σημαντικότερες αυτές στο 89’ και το 93’ όπου η τύχη δεν τους χαμογέλασε παρόλη την προσπάθεια σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Η μαχητικότητα και η βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού μας είναι αυτά που κρατάμε από το χθεσινό παιχνίδι. Η συνέχεια μπορεί να είναι δύσκολη αλλά η χθεσινή εμφάνιση μας δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon