Απάντηση στην απάντηση του κ. Σταυρινίδη: Η ουσία...

Κ. Σταυρινίδη αυτή την φορά θα είμαστε πιο σύντομοι γιατί δυστυχώς εμείς δεν πληρωνόμαστε για τις απαντήσεις μας – είτε αυτές δημοσιεύονται σε εφημερίδα είτε σε ιστοσελίδα.

Την ουσία την χάσατε εσείς ο ίδιος από την στιγμή που αναφερθήκατε στην ομάδα μας σαν την ομάδα «που ανήγαγε σε «επιστήμη» την… τέχνη του πώς να ξοδεύεις χρόνο όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ». Εκεί κ. Σταυρινίδη χάσατε όχι μόνο την ουσία αλλά και το παιχνίδι ολόκληρο. Εκεί κ. Σταυρινίδη σταματά η οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική και ξεκινά η στοχευμένη επίθεση. Εκεί, όσα σχόλια με ημερομηνίες και να παραθέσετε, η ουσία σας είναι πλέον χαμένη.

Κατά την ταπεινή σας άποψη το να αποκαλείτε τον Εθνικό «επιστήμονα» στις καθυστερήσεις είναι ανάλογο με το «φέτος, κάτι ανάλογο έγινε στους αγώνες ΑΕΚ - ΑΕΛ και ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ» και τις γενικότητες σας για τους γηπεδούχους; Είναι επιχείρημα αυτό; Αν είναι δυνατόν!

Δεν έχει νόημα να επεκταθούμε περαιτέρω, ωστόσο πρέπει να υπογραμμίσουμε κάτι που μάλλον σας διέφυγε (παρόλο που ασχολείστε συχνά στην κυριακάτικη στήλη σας με το συγκεκριμένο θέμα!). Το Fair Play κ. Σταυρινίδη δεν αφορά μόνο όσους βρίσκονται εντός γηπέδου. Δεν αφορά μόνο τις ομάδες και τα Σωματεία. Το Fair Play αφορά και εσάς, τους ανθρώπους που προωθούν αυτό το άθλημα, τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που εκθέτουν και προσβάλουν άτομα και Σωματεία με χαρακτηρισμούς, όπως και τους δικούς σας.

Κ. Σταυρινίδη, αφήσαμε το πιο σημαντικό και ουσιώδες για το τέλος.

Δυστυχώς, εκείνο που δεν καταλάβατε είναι ότι την συγκεκριμένη νοοτροπία και την κουλτούρα που τόσο επικρίνετε, εσείς πρώτος καλλιεργείτε με τις συγκεκριμένες δηλώσεις και χαρακτηρισμούς. Όταν από ένα πόστο όπως το δικό σας αναφέρεστε σε μια ομάδα σαν «επιστήμονα» στο να ξοδεύει χρόνο, να μην περιμένετε κάτι περισσότερο από ανακοινώσεις αντάξιες των δικών σας.

Στο τέλος της ημέρας κ. Σταυρινίδη «όταν προσπαθείς να πείσεις ότι υπερασπίζεσαι τα ιδεώδη του αθλητισμού και πράττεις εντελώς το αντίθετο με τα διδάγματα που κάνεις, τότε δεν πρόκειται να γίνεις πιστευτός».

Υ.Γ. Εννοείται κ. Σταυρινίδη ότι δεν έχουμε σκοπό την στοχοποίηση σας – όπως ούτε και εσείς την δική του Σωματείου μας. Γενικά….

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon