Τελικά εσείς κ. Σταυρινίδη τι θέλετε;

Όταν προσπαθείς να πείσεις ότι υπερασπίζεσαι τα ιδεώδη του αθλητισμού και στοχοποιείς μια συγκεκριμένη ομάδα, τότε κανείς δεν θα πιστέψει τις προθέσεις σου.

Πως γίνεται κ. Σταυρινίδη ένας άνθρωπος που δουλεύει και ανταμείβεται για τα «λόγια» του να μιλά για πράξεις; Και για να σας προλάβουμε, μια απλή πράξη που θα περνούσε από το χέρι σας (κατά προτίμηση όχι το χέρι που έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο) θα ήταν να επισκεφτείτε μια μέρα το Δασάκι και να δείτε με ποιους τρόπους κάποιοι άνθρωποι κρατούν με νύχια και με δόντια αυτή την ομάδα που εσείς με τόσο εύκολο τρόπο στοχοποιείτε από ένα πόστο που υπάρχει γιατί υπάρχουν ομάδες σαν και την δική μας.

Κ. Σταυρινίδη επιλέξατε να αναφερθείτε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την περίοδο 2016-17 όταν ισοφαρίσαμε στο 82’ ενώ αγωνιζόμασταν με 10 παίχτες από το 44’. Ο Απόλλωνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και με την ομάδα μας με 10 παίχτες, έκανε πέραν των 18 τελικών προσπαθειών - 4 από τις οποίες μετά την ισοφάρισή μας (86', 89', 90', 94'). Μάλλον η προσπάθεια μας να «αποσυντονίσουμε τους παίχτες» του Απόλλωνα δεν πέτυχε.

Και αφού πήγατε πίσω στο 2017, γιατί δεν μιλήσατε και δεν στοχοποιήσατε ‘μεγάλες’ ομάδες που στο πρόσφατο παρελθόν αλληλοκατηγορήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα; Γιατί δεν βλέπουμε τα ονόματα τους στο τόσο καλογραμμένο κείμενό σας;

Αλλά συγνώμη ξεχαστήκαμε... κατά την άποψή σας μάλλον εμείς τους το μάθαμε σαν «ομάδα που ανήγαγε σε «επιστήμη» την… τέχνη του πώς να ξοδεύεις χρόνο όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ».

Μας πήρατε πίσω στο 2014 και το 2016 και στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Έχουμε κάποια βασικά ερωτήματα και θα θέλαμε τις ανάλογες απαντήσεις. Το επάγγελμα σας άλλωστε απαιτεί την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

1. Ο Αθλητικός Δικαστής, πριν και μετά τις 2 αναφορές σας, δεν είχε προβεί ποτέ ξανά σε κάτι ανάλογο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα; Προσοχή στην απάντηση σας, στις μέρες μας υπάρχει και το GOOGLE!!!

2. Σε περίπτωση που έχει προβεί, και αφού με βάση τα λεγόμενα σας δεν έχετε σκοπό να στοχοποιήσετε την ομάδα μας, γιατί δεν αναφέρεστε ονομαστικά σε πολύ πιο πρόσφατες περιπτώσεις;

3. Τελικά εσείς τι θέλετε; Να στοχοποιήσετε τον Εθνικό Άχνας, να μην τον στοχοποιήσετε, να αυξήσετε τα clicks σας ή να πάρετε εκδίκηση που μάλλον μια από τις ομάδες σας άφησε βαθμούς στο Δασάκι;

Κ. Σταυρινίδη αφού ανταλλάσσουμε συμβουλές να σας πούμε ότι όταν θέλεις να είσαι θεματοφύλακας του ευ αγωνίζεσθαι και να παραδίδεις μαθήματα στα Σωματεία επιβάλλεται πρώτα να είσαι αντικειμενικός. Επιβάλλεται να κάνεις σωστά την δουλεία σου χωρίς διακρίσεις και συμφέροντα. Επιβάλλεται η έρευνα σου να γίνεται στο γραφείο και όχι στο καφενείο. Επιβάλλεται να ασκείς και την δική σου αυτοκριτική.

Τα δικά μας γήπεδα είναι, ναι, ένας χώρος καλλιέργειας αξιών. Μηδέν παραβατικότητα στο Δασάκι της Άχνας. Το βραβείο μας βρίσκεται στο Σωματείο μας. Να κοπιάσετε. Η έρευνα σας όμως δεν έφτασε ποτέ μέχρι εκεί.

«Σε τελική ανάλυση, σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια» κ. Σταυρινίδη.

Με αυτούς που έμπλεξες μπορείς πανεύκολα να ξεμπερδέψεις. Σε κρατάει κάποιος με το ζόρι? Γιατί δεν κάνεις εσύ πρώτος τα λόγια σου πράξη?

Το δικό μας ερώτημα είναι και αυτό εύλογο: Εσείς θεωρείτε ότι μέσω της δουλεία σας διδάσκεται τον σεβασμό και την νοοτροπία που με τόσο πάθος ζητάτε?

Ωχ, πάλι ξεχαστήκαμε... δική σας δουλεία είναι τα λόγια, όχι οι πράξεις.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon