Ο Εθνικός είναι η Άχνα και η Άχνα είμαστε εμείς..

Ο Εθνικός είναι η Άχνα και η Άχνα είμαστε εμείς.. Το Σάββατο παλεύουμε για τον Εθνικό, για την Άχνα και για τους ίδιους μας τους εαυτούς... Εναντίων των πιθανοτήτων αλλά με το κεφάλι ψηλά, επιβάλετε να είμαστε στο γήπεδο. Όχι τόσο για τους τρεις βαθμούς αλλά πολύ περισσότερο για την ιστορία μας - μια ιστορία που δεν άρχισε στην πρώτη κατηγορία αλλά πολλές ομάδες από αυτή θα ζήλευαν.

Όλοι μιλάνε για μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα, εμπάργκο, χαμένα παιχνίδια…

Κύριοι, δύσκολη χρονιά για εμάς ήταν η χρονιά που αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τα σπίτια μας, τις περιουσίες μας και ένα μέρος της ψυχής μας στην Άχνα. Αυτή ήταν δύσκολη χρονιά… οι υπόλοιπες ήταν απλά αυτές που κράτησαν το όνομα της Άχνας ζωντανό – και αυτό θα συνεχίσει να κάνει ο Εθνικός.

Οσο αντέχουμε θα το παλέυουμε και οσο παλεύουμε τόσο θα γινόμαστε καλύτεροι.. και πιστέψτε μας αντέχουμε για πολύ ακόμα – αντέχουμε γιατί βλέπουμε ένα Παπαγεωργίου, έναν Ιωάννου, ένα Κκονέ, τους Ηλία, ένα Κουσιαππα, ένα Κουη να μεγαλώνουν μαζί με τον Εθνικό. Και που είστε ακόμα, παίρνουν σειρά και άλλοι (ρίξτε μια ματιά στην βαθμολογία των Νέων κάτω των 19!). Αντέχουμε γιατί βλέπουμε ποδοσφαιριστές που πριν κάποια χρόνια δεν ήξεραν καν που είναι η Κύπρος, να θεωρούν τον Εθνικό την οικογένεια τους. Αντέχουμε γιατί κάθε φορά που ανάβουν οι προβολείς στο δικό μας γήπεδο στέλνουμε το δικό μας μήνυμα για επιστροφή... Αυτοί που το βλέπουν να ξέρουν ότι δεν τα παρατάμε. Αντιθέτως, τόσο πιο πολύ πεισμώνουμε, τόσο πιο περήφανοι γινόμαστε.

Αυτό το πείσμα μας κρατά ζωντανούς και αυτή η περηφάνια μας επιβάλει να είμαστε κοντά στην ομάδα το Σάββατο. Δεν μάθαμε ποτέ στα εύκολα αλλά μάθαμε να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Με την στήριξη μας πρέπει να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι το Δασάκι δεν ήταν και ούτε θα γίνει ποτέ εύκολη διαδικασία.

Η στήριξη σας.. η δύναμη μας.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon