Μόνο ένας..

Η ομάδα μας μετά από την απογοητευτική εμφάνιση στην Λεμεσό απέναντι στον Άρη, μπήκε στο γήπεδο το περασμένο Σάββατο για να μας αποδείξει όλους λάθος. Παρά την πικρία και την απογοήτευση της περασμένης Τετάρτης, οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να μπουν στο γήπεδο και να κοιτάξουν κατάματα τον περσινό πρωταθλητή. Το πείσμα και η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών μας έφερε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στο Δασάκι, ο οποίος ευελπιστούμε οτι σηματοδοτεί μια καινούργιά αρχή. Το 1-1 με το ΑΠΟΕΛ σίγουρα χαροποίησε τους φίλους της ομάδας μας που είδα τους ποδοσφαιριστές μας να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις απέναντι σε έναν ξεκούραστο ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση με την δική μας ομάδα που είχε αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι κάποια εικοσιτετράωρα πριν. Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας έδειξε ότι δεν μπήκε στο γήπεδο για να περάσει την ώρα της, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με μια βολίδα του Κυπριανού. Η επίτευξη του τέρματος δεν έκλεισε την ομάδα μας πίσω και μέχρι το 16’ οι Κιπιάνι και Παπαγεωργίου άγγιξαν το 2-0. Η σωστή λειτουργεία της ομάδα μας κράτησε μακριά από την εστία της την ομάδα του ΑΠΟΕΛ μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο πρώτο, η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία – ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ σταμάτησε ένα δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, και μετά τις αλλαγές της, έβαλε πίεση στην ομάδα μας, καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 65’. Η πίεση συνεχίστηκε - όπως ήταν αναμενόμενο - λαμβάνοντας υπόψη και την κούραση των ποδοσφαιριστών το τελευταίο εικοσάλεπτο λόγο και του αγώνα που είχαν την προηγούμενη Τετάρτη σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο δεν αγωνίστηκε (ο αγώνα είχε αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών). Παρόλη την κούραση και την πίεση οι ποδοσφαιριστές μας έσφιξαν τα δόντια και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Αναμφισβήτητα ήταν κάτι που όλοι χρειάζονταν – ποδοσφαιριστές, προπονητές και φίλοι της ομάδα μας – αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι περισσότερο από μόνο ένας βαθμός. Η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς. Για να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη πορεία μας ο συγκεκριμένος βαθμός πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.. πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα και σκληρή δουλεία για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους. Οι βαθμοί πρέπει να συνεχίσουν να έρχονται από όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικής και κατάταξης των αντιπάλων μας.

Στο παιχνίδι με την Δόξα το ερχόμενο Σάββατο, θα φανεί κατά πόσο η προσπάθεια δεν πήγε χαμένη. Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που παρά τις καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μας. Ευχαριστούμε επίσης τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon