Κύριος απέναντι στην «Κυρία».

Κύριος στάθηκε ο Εθνικός απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν. Η ομάδα μας έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Για άλλο ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας καταθέσαν την ψυχή τους στο γήπεδο, δημιουργώντας πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο αλλά δυστυχώς χωρίς κάποιο βαθμολογικό όφελος.

Η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο και με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Παρόλο που η ομάδα της Ανόρθωσης ήταν αυτή που κρατούσε το 0-1 για περισσότερο από 35 λεπτά, η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών μας έφερε την ισοφάριση στο 71’. Ο ασταμάτητος Κιπιάνι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψυχραιμία πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αρούς. Η Ανόρθωση κατάφερε σε καθοριστικό σημείο να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ, κάτι που έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για να ανατρέψει η ομάδα μας τα δεδομένα στα εναπομείναντα λεπτά.

Ο προπονητής της ομάδα μας μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, κάτι που όλοι αναγνωρίζουμε και συμμεριζόμαστε. Περισσότερη χαρά μας δίνει όταν βλέπουμε τους φίλους της ομάδας μας να χειροκροτούν έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα και στις ήττες, κάτι που έγινε μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα. Η φετινή χρονιά σε καμία περίπτωση δεν φάνταζε εύκολη αλλά με την στήριξη όλων μας αυτή ομάδα μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Δεν θα τα βάλουμε κάτω και δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι η σκληρή δουλεία όσον βρίσκονται μέσα και έξω από το γήπεδο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η προσοχή μας βρίσκετε πλέον στον πολύ σημαντικό αυριανό αγώνα με τον Άρη στην Λεμεσό. Η ποδοσφαιριστές μας θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά αυτή την φορά να πάρουν και το βαθμολογικό κέρδος.

Ο αγώνα θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο στις 19:00.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon