Τους Άνοιξε Η Όρεξη.. (φωτος)

Σίγουρα η βαθμολογική θέση της ομάδας μας δεν ικανοποιεί, αλλά κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Η ομάδα μας πάλεψε όλα τα παιχνίδια και με λίγη περισσότερη προσοχή και τύχη η κατάταξη θα ήταν πολύ διαφορετική.


Στο τελευταίο εκτός έδρας αγώνα απέναντί στη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα μας κατόρθωσε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό μετά από τέσσερεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό, άνοιξε την όρεξη των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση. Στόχος δεν είναι άλλος από την πολυπόθητη νίκη. Σίγουρα η δυσκολία του αγώνα είναι μεγάλη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που φοβίζει τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία. Αντίθετα, όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερα από ότι έχει πάρει μέχρι τώρα.


Ο προπονητής της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.


Να σημειωθεί πως οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό. Οι οπαδοί της Ανορθώσης θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα του Σταδίου. Τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30.


Φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της ομάδα μας πριν από τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Τις φωτογραφίες από τις προπονήσεις της ομάδας μας σας προσφέρει η εταιρεία Αχναγαλ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στηρίξη και προσφορά.


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon