Δίνουν τα πάντα.. (φώτος)

Η ήττα από την Αλκή σίγουρα δεν χαροποίησε κανέναν στο Δασάκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε αναστάτωση. Παρότι η ομάδα μας προσπάθησε να πάρει το τρίποντο, το ένα γκολ της Αλκής ήταν αρκετό για να της στερήσει την νίκη.

Το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας μας παραβρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ακόμα και μετά την ήττα σημαίνει πολλά αυτή την ιδιαίτερη χρονιά για το Σωματείο μας.

Η ομάδα μας έχει ήδη γυρίσει σελίδα και η προσοχή όλων έχει στραφεί στον επόμενο σημαντικό αγώνα με την Πάφο. Ο Γιώτης Εγκωμίτης και το τεχνικό επιτελείο του θέλουν να διορθώσουν τα όποια λάθη έγινα στο παιχνίδι με την Αλκή, με πρωταρχικό στόχο να πάρουν την πρώτη νίκη στην φετινή χρονιά. Παρά την απογοήτευσή τους, οι ποδοσφαιριστές μας δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η σημασία του αγώνα είναι δεδομένη, κάτι που ξέρουν και αντιλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως.

Στα θετικά για την ομάδα είναι ότι ο προπονητής μας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να σχεδιάσει τα πλάνα του με περισσότερες επιλογές.

Ενώνουμε δυνάμεις και μένουμε κοντά στην ομάδα μας – αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με την Πάφο και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε.

Φωτογραφίες απο την προτελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon