Δύσκολο, όμως όχι ακατόρθωτο!

Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 17:00 στο Δασάκι της Άχνας. Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Καρμιώτισσα, η ομάδα μας δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει για τους αναθεωρημένους στόχους της.

Απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, το έργο της ομάδας μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Ο Εθνικός έχει επανελλειμένα αποδειχτεί ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους όταν παίζει στην έδρα του και αυτό σκοπεύει να αποδείξει και στον αυριανό αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα είναι η εξής: Bogatinov, Procek, Filipov, Χάτζιαρος, Μουλαζίμης, Krachunov, Stoychev, Dovbnya, Cikarski, Arrabal, Enescu, Αρέστη, Παπαγεωργίου, Illuridze, Κυπριανού, Gavrilla, Χατζηβασίλης, Zelaya, Kacharava και Πογιατζής. Ο προπονητής της ομάδας μας δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Κιπιάνι και Πιντσελλι.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Λεόντιος Τράττος και Βοηθοί οι Αθηνόδωρος Ιωάννου και Ανδρέας Μιχαηλίδης. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλας Αθανασίου και Παρατηρητής ο Πανίκος Καιλής.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους των δύο ομάδων ότι τα ταμεία για τον αυριανό αγώνα θα ανοίξουν στις 15:30 όπου θα διατίθενται προς πώληση εισητήρια τόσο για την Δυτική όσο και για την Ανατολική κερκίδα του σταδίου, αφού έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια που δώθηκαν για προπώληση στην φιλοφενούμενη ομάδα.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon