Στο Δασάκι Μπορούμε!

Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο στο Δασάκι στις 16:00 τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Παρά την σπουδαία νίκη απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάστηκε και έστρεψε αμέσως την προσοχή της στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα μας έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της χωρίς όμως να καταφέρει να φύγει με βαθμολογικό όφελος. Αυτή τη φορά ο στόχος της ομάδας μας είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει, πέρα από τα θετικά σχόλια, και το βαθμολογικό κέρδος.

Όλοι αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις του αυριανού αγώνα αλλά όπως έχουμε επανειλημμένα δείξει, ο Εθνικός είναι ένας άξιος αντίπαλος και το Δασάκι μια πολύ δύσκολη έδρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδας μας έχει να δεχτεί ήττα στο Δασάκι από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2016.

Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι του Εθνικού θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας και θα ενθαρρύνουν με αυτό το τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν την υπέρβαση.

Η αποστολή της ομάδας μας είναι η εξής: Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Μουλαζίμης, Κυπριανού, Krachunov, Stoychev, Illuridze, Πογιατζής, Αρέστη, Arrabal, Pincelli, Χατζηβασίλης, Kipiani, Zelaya, Kacharava, Enescu, Bogdan, Παπαγεωργίου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρίστος Νικολαΐδης και Βοηθοί οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ιωάννης Λαζάρου. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Νικολάου και Παρατηρητής ο Μιχάλης Παπαβαρνάβα

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon