Αυτονόητος ο Στόχος!

Η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα την Δόξα Κατωκοπιάς στις 19:00 σε ένα από τα κρισημότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Μοναδικός στόχος είναι αναμφισβήτητα η νίκη. Μια νίκη που ίσως μας επιτρέψει να αναθεωρήσουμε τους φετινούς μας στόχους.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία αν θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ανεβασμένης Δόξας. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιδιώξει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη.

H αποστολή της ομάδας μας για σήμερα είναι η εξής: Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Μoυλαζίμης, Κυπριανού, Krachunov, Stoychev, Illuridze, Πογιατζής, Αρέστη, Pincelli, Χατζηβασίλης, Kipiani, Zelaya, Kacharava, Enescu Bogdan, Παπαγεωργίου, Ηλία, Κκονέ.

Διατητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βασίλης Δημητρίου και Βοηθοί οι Πέτρος Πέτρου και Χρίστος Χρίστου. Τέταρτος ο Χρίστος Κωνσταντίνου και Παρατηρητής ο Μιχάλης Αργυρού.

Η διοίκηση της ομάδας μας καλεί όλο το κόσμο να δώσει το παρόν του σε ένα από τους πιο σημαντικούς αγώνες της φετινής χρονιάς.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon