Τα Λέμε... Στο Δάσος!

Ικανοποιημένους μας αφήνει το τελικό αποτέλεσμα που εξασφάλισε η ομάδα μας χθες απέναντι στην Ομόνοια για την φάση των 16 του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Αυτό το αποτέλεσμα μας παρέχει την ευκαιρία να ελπίζουμε για πρόκριση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Αν και η Ομόνοια είχε τις περισσότερες φάσεις, η ομάδα μας φάνηκε διαβασμένη και δεν άφησε την αντίπαλη ομάδα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Το σημαντικότερο για την ομάδα μας ήταν να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, κάτι που κατάφερε ακόμα και μετά την αποβολή του αρχηγού Πιντσελλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84’.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τις δικές μας στο 14’ με τον Κατσαράβα και τον Κιπιάνι στο 29’. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έμεινε επικεντρωμένη στο πλάνο της και παρόλο που η Ομόνοια είχε την κατοχή της μπάλας, βρήκε μπροστά της μια σωστή αμυντική γραμμή και έναν εξαιρετικό Μπογκατίνοφ. Η άμυνα της ομάδας μας δεν διασπάστηκε ούτε και μετά την αυξανόμενη πίεση του αντιπάλου λόγω της αποβολής του αρχηγού μας. Τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Η υπόθεση πρόκρισης θα κριθεί στην έδρα μας στις 18 Ιανουαρίου. Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το ζητούμενο, το οποίο ήταν να μεταφέρει την πρόκριση στο Δασάκι όπου όλα είναι πιθανά.

Την εντεκάδα μας αποτέλεσαν οι ακόλουθοι: Μπογκαντίνοφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι (75' Ενέσκου), Κατσιαράβα (91' Αράμπαλ), Χατζιβασίλης, Κυπριανού, Φιλίποφ, Κρατσιούνοφ, Ντόβμπνια, Ζελάγια (60' Ιλουρίτζε).

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon