Για βαθμολογικό κέρδος στο ΓΣΠ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ στις 17:00. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές μας δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Η επιστροφή συνδυάζεται με ένα δύσκολο αγώνα, κάτι το οποίο θα πρέπει οι παίχτες μας να συνηθίσουν αφού θα αγωνιστούν ενάντια στην Ομόνοια άλλες δύο φορές στην φάση των 16 του Κυπέλου.

Είναι σαφές ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο με σεβασμό αλλά και αποφασιστηκότητα για βαθμολογικό κέρδος. Όλοι στο Δασάκι έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο η ομάδα μας άδικα έχασε βαθμούς, και επικεντρώνονται πλέον στον αυριανό αγώνα.

Ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει τον αρχηγό, Πιντσελλι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στην διάθεση του Ιβανάουσκας θα είναι επίσης οι Κιπιάνι και Κρατσιούνοφ. Εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι Στόιτσεφ και Ενέσκου καθώς επίσης και ο τραυματίας Γκριγκαλάβα.

Η αυριανή αποστολή περιλαμβάνει τους Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Μoυλαζίμης, Κυπριανού, Krachunov, Dovbnya, Illuridze, Πογιατζής, Arrabal, Pincelli, Αρέστη, Χατζηβασίλης, Kipiani, Zelaya, Kacharava, Ηλία, Παπαγεωργίου, Κουής και Συμεών.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Νικόλας Νεοκλέους και Βοηθοί οι Μιχάλης Σωτηρίου και Αθηνόδωρος Ιωάννου. Τέταρτος ο Βασίλης Δημητρίου και Παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασιμου.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon