Διαβασμένοι αλλά... Άτυχοι!

Παρότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το ΑΕΚ Αρένα, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερηφάνεια για την καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας μας. Η ομάδα μας φάνηκε διαβασμένη σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0. Το αποτέλεσμα μας αφήνει ένα αίσθημα πικρίας αφού η ΑΕΚ προηγήθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα με πέναλτι που δώθηκε υπέρ της στο 63’.

Παρά τις προσπάθειες της, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις του εξαιρετικού Μπογκατίνοφ. Μετά και το 78’ όπου η ομάδα μας ζήτησε «διπλο» πέναλτυ (Κρατσούνοφ και Ζελάγια), ανέβασε στροφές και βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση με δύο κλασσικές ευκαιρίες. Ο Μίνιο όμως, με δύο σωτήριες αποκρούσεις στα σουτ των Κυπριανού και Παπαγεωργίου, στέρησε από την ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από τα θετικά που κρατάμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι η συμμετοχή του νεαρού Παπαγεωργίου ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες μας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κρατάμε επίσης ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και είδαν για ακόμα ένα παιχνίδι τον αντίπαλο τους στα μάτια. Στα αρνητικά είναι οι κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Κρατσιούνοφ και Κιπιάνι, οι οποίοι συμπλήρωσαν τις τέσσερεις και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα.

Η ήττα αναμφισβήτητα μας αφήνει με ένα αίσθημα απογοήτευσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας σταμάτα.

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στον αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού στην έδρα μας, η οποία έχει αποδειχτεί μία από τις δυσκολότερες έδρες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας είναι ορισμένος την ερχόμενη Πέμπτη και η ομάδα μας θα κυνηγήσει την νίκη όπως κάνει άλλωστε σε κάθε αγώνα.

Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon