Στην Λάρνακα με ... Απαιτήσεις!

16.12.2016

Παρά το τσουχτερό κρύο και με ανεβασμένο ηθικό πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου αγώνα με την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Αντιλαμβανόμενοι των δυσκολιών του επεικείμενου αγώνα, όλοι έχουν δουλέψει σκληρά την εβδομάδα που μας πέρασε θέλοντας να διατηρήσουν τις ψηλές αποδόσεις των τελευταίων αγωνιστικών. 

 

Εκτός πλάνου θα βρίσκονται ο τιμωριμένος Πιντσέλλι και ο τραυματίας Αρέστη. Στη διάθεση του προπονητή μας θα βρίσκεται ο Αραμπάλ ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Ντόβπνια ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού. 

 

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλαμβάνει τους Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Κυπριανού, Grigalava, Krachunov, Stoychev, Dovbnya, Kipiani, Illuridze, Bruno, Enescu, Χατζηβασίλης, Zelaya, Kacharava, Κουσσιάπας, Συμεών, Ηλία και Παπαγεωργίου. 

 

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι αδιαμφησβήτητα πολύ μεγάλος όμως η ομάδα μας πάει στη Λάρνακα με απαιτήσεις. 

 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης και βοηθοί οι Πέτρος Πέτρου και Νίκος Εγγλέζου. Τέταρτος ο Γεώργιος Νικολάου και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

 

Φωτογραφίες απο την τελευταια προπόνηση. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM