Τελευταία προπόνηση και τώρα… ΑΕΖ (φώτος)

10.12.2016

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα μας ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΖ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος CYTA. 

 

Με ανεβασμένο ηθικό μετά και την τελευταία σημαντική νίκη  επί του Άρη, η ομάδας μας είναι έτοιμη για τον επόμενο δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΑΕΖ. Ο κ. Ιβανάουσκας καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας τονίζει τους κινδύνους που επιφυλάσσει ένα παιχνίδι σαν και αυτό προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος απο το πολυπόθητο τρίποντο. 

 

Πιντσέλι και Αράμπαλ δεν βρίσκονται στη διάθεση του προπονήτη λόγω τιμωρίας. Ο Γκαβρίλα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντόβπνια επέστρεψε από την Ρωσία και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

 

Παρά τα προβήματα που υπάρχουν όλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορα την έδρα μας πετυχαίνοντας για πρώτη φορά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. 

 

Το παιχνίδι αρχίζει στις  16:00 και ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νεόφυτος Νεοφύτου με βοηθούς τον Νίκο Σαμαρά και Αγγέλα Κυριάκου. Τέταρτος ο Ανδρέας Ορθοδόξου με παρατηρητή το Μιχάλη Παπαβαρνάβα. 

 

Η στήριξη των φίλων της ομάδας μας είναι τόσο απαραίτητη όσο και σημαντική αφού με την επίτευξη αυτής της νίκης θα είμαστε πολύ κοντά στον πρώτο στόχο που έθεσε η ομάδα ο οποίος δεν είναι άλλος από την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Υ.Γ. Εθελοντές και φίλοι των ακαδημιών μας θα βρίσκονται αύριο στο χώρο έξω από το γήπεδο της ομάδας μας από τις 15:00 μέχρι και τις 20:00 πραγματοποιώντας παζαράκι για την ενίσχυση των ακαδημιών μας. Είστε όλοι ευπρόδεκτοι!!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM