Επιστροφή στις προπονήσεις..και επίσημη τοποθέτηση για την Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ.

15.11.2016

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με την Ανόρθωση την ερχόμενη Δευτέρα. Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Ενέσκου ο οποίος ήταν τραυματίας τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Ένα παιχνίδι που θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων αλλά και ελπίζουμε να έχουμε και βαθμολογικό κέρδος για να βελτιώσουμε την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Στο διοικητικό μέρος και μετά την χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο Εθνικός και με την τοποθέτηση του Προέδρου Κίκη Φιλίππου σε αυτήν αλλά και με δηλωσεις του στα μέσα ξεκαθαρίζει ότι συμφωνεί για λήψη δραστικών μέτρων όσον αφορά τα στημένα παιχνίδια και ευελπιστεί οι πραγματικοί ένοχοι να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

 

Υ.Γ. το Σωματείο έχει προχωρήσει ήδη στην υποβολή αιτήματος προς όλους τους αρμόδιους φορείς, πρωτίστως δε στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για την άμεση εξαίρεση της ομάδας σε κουπόνια στοιχήματος. 

 

Σας παραθέτουμε την επίσημη επιστολή

 

 

Ημερ   :     14/11/2016

Προς   :      Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού             

                  Κον. Κώστα Καδή                                 

 

Έντιμε Κύριε Υπουργέ,

 

Θέμα: Εξαίρεση Σωματείου Εθνικός Άχνας από τα δελτία στοιχηματισμού

 

Ο Εθνικός Άχνας είναι ηθικά ακέραιο και υγιή οικονομικά προσφυγικό σωματείο, που στηρίζεται αποκλειστικά, σε έσοδα από διαφημιστική προβολή σημαντικών και ευυπόληπτων εταιριών καθώς και από μικρές εισφορές μελών και φίλων του σωματείου μας. Η εμπλοκή και μόνο του ονόματος της ομάδας σε υποθέσεις δήθεν χειραγωγημένων αγώνων, μολονότι δεν έχει καμία βασιμότητα, μας προκαλεί πολύ σημαντική ζημία, καθώς θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την φήμη μας, στην οποία στηρίζεται η διαφημιστική προβολή και κατ’ επέκταση τα έσοδά μας.

 

Καθ’ ότι η επαναλαμβανόμενη συμπερίληψη της ομάδας μας σε στοιχήματα από διάφορες εταιρείες πλήττει το ήθος και την έντιμη διαδρομή του σωματείου αλλά και των παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών του ένεκα των κίτρινων και κόκκινων φακέλων που ενίοτε παραλαμβάνονται από την Κ.Ο.Π. και επειδή η ανάμειξη του ονόματος του σωματείου μας σε παρόμοιες ατεκμηρίωτες και ανεπιβεβαίωτες συνομωσίες μας προκαλεί ανεπανόρθωτη οικονομική και όχι μόνο ζημιά  δια της παρούσης αιτούμεθα επίσημα την εξαίρεση και/ή απαγόρευσης χρήσης του Σωματείου μας σε στοιχηματικά δελτία και/ή πεδία πονταρίσματος και ζητούμε επιτακτικά από το αρμόδιο Υπουργείο να πράξει ότι είναι δυνατόν ώστε να απαγορεύσει στις όποιες στοιχηματικές εταιρείες να συμπεριλαμβάνουν  την ομάδα μας στα δελτία στοιχημάτων.

 

Επειδή δεν γίνεται ανεκτή η παραμικρή υποψία σε βάρος μας, υποβάλλουμε εγγράφως  αίτημα προς όλους τους αρμόδιους φορείς, πρωτίστως δε στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού πως επιθυμούμε να ακολουθηθεί κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να εξαιρεθούμε άμεσα από την όποια συμμετοχή των αγώνων της ομάδας μας σε κουπόνια στοιχήματος, όχι μόνο του ΟΠΑΠ, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στοιχηματισμού και περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας.

 

Σε κάθε περίπτωση είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για εξαίρεση της ομάδας από τα δελτία στοιχηματισμού εάν δεν ανταποκριθείτε εις την παρούσα πρόσκληση μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM