Με τέτοιες εμφανίσεις..

25.10.2016

Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Εθνικός Άχνας στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ όμως και πάλι λόγω ατυχίας αλλά και αστοχίας δέν αποκόμισε κανένα βαθμολογικό όφελος. Η εμφάνιση όμως ήταν πολύ ικανοποιητική και γεμίζει με πίστη όλους για την ομάδα αφού κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο και με τέτοιες εμφανίσεις σύντομα θα έρθουν και οι επιτυχίες.

 

Είναι επίσης ευχάριστο πού όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι καλά και παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν συμμετείχαν όλοι στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης.

 

Αύριο συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά απο δύο παιχνίδια εκτός έδρας επιστροφή στο Δασάκι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα αφού πρέπει ξανά να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τον δύσκολο μαραθώνιο του πρωταθλήματος με ασιοδοξία.

 

Σήμερα συμμετείχαν στις προπονήσεις και οι Γριγκαλάβα και Τσικάρσκι που απέχουν εδώ και τρείς εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Παραμένει εκτός ο Μπόγκταν ο οποίος έσπασε την κλείδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας και θα παραμείνει εκτός για ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM