Από την Δευτέρα.. με πολύ περισσότερες απαιτήσεις.

23.09.2016

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας για ακόμα ένα παιχνίδι δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά και τέλειωσε με τον ίδιο τρόπο για τήν ομάδα μας. Ξεκίνησε στραβά αφού δεχθήκαμε ένα τυχερό τέρμα από πολύ νωρίς το οποίο άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Σε συνδυασμό με τα διαιτητικά λάθη (δύο πέναλτυ,φάουλ στο δεύτερο τέρμα και η αυστηρή δεύτερη κίτρινη από το 47΄) ήταν σαφώς πολύ δύσκολο να μας αφήσουν να διεκδικήσουμε κέρδος στο τέλος.

 

Με το παιχνίδι αυτό τελειώνουμε μια σειρά τριών αγώνων που ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολα αφού έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους μεγάλες ομάδες με ψηλούς στόχους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δέν περιμέναμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

 

Από την Δευτέρα ξεκινούμε μια νέα σειρά αγώνων με ομάδες όπου θα πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερες απαιτήσεις και οπωσδήποτε πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να επανορθώσουμε το κακό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

 

Σήμερα ο προπονητής έχει δώσει το ελεύθερο στους ποδοσφαιριστές μας για να ξεκουραστούν και από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο μέν αλλά πλέον πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Για το παιχνίδι αυτό υπολογίζονται οι Ζελάγια, Ντόβμπνια, Κιπιάνι πού δέν ήταν εγγεγραμμένοι στον σχετικό κατάλογο καθώς επίσης και ο Πιντσέλι που ήταν τραυματίας στο τελευταίο παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα ο Φιλίποβ θα είναι και αυτή την αγωνιστική εκτός αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος. Εκτός και οι Κατσαράβα αφού απεβλήθη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και ο Αραμπάλ που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM