"Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για παραμονή" (Έβερτον)

06.05.2016

Ο Έβερτον Σάντος Μπεζέρα  κατάγεται από την Βραζιλία και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Αποκτήθηκε από τον Εθνικό το περασμένο καλοκαίρι και από τότε ο βραζιλιάνος αμυντικός είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βρήκαμε το χρόνο και καθίσαμε και τα είπαμε με τον Έβερτον. Μας μιλάει για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» αλλά και το πώς πρέπει  να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Απέμειναν δύο «τελικοί», αρχή με τον Άρη Λεμεσού την Κυριακή.

 

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε τους τρείς βαθμούς όπως κάνουμε κάθε φορά στην έδρα μας.

 

Ο Εθνικός σε τρείς αναμετρήσεις με τον Άρη για την φετινή περίοδο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη.

 

Όπως είπα θα παλέψουμε για τους τρείς βαθμούς , προετοιμαστήκαμε κατάλληλα αυτή την εβδομάδα . Η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία επανήλθε σιγά σιγά στα αποδυτήρια μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις και ελπίζω να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και την Κυριακή.

 

Καταφέρατε να καλύψατε μια πολύ σημαντική διαφορά από το -7,  πλέον  ο Εθνικός βρίσκεται στους 35 βαθμούς όσους και η Πάφος FC.

 

Περάσαμε μια πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο όταν ήμασταν στο -7 από την Πάφος F.C. Είχαμε κάποια ατυχές αποτελέσματα αλλά το σημαντικό είναι ότι τώρα καλύψαμε την διαφορά και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για παραμονή και σε αυτούς τους δύο αγώνες που απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

 

Σκέφτεστε από τώρα το τελευταίο και καθοριστικότερο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφος F.C.;

 

Όχι , το μόνο που έχουμε στο μυαλό είναι το ματς της Κυριακής με τον Άρη, αυτό μόνο έχει σημασία τώρα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη και μετά θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Πάφος F.C. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM