"Σίγουρα στην έδρα μας θα παλέψουμε για τους τρείς βαθμούς" (Ντανίλο Ντόντσιτς)

11.03.2016

Μπορεί ο Εθνικός να μην περνά την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά βάση αποτελεσμάτων αλλά η δίψα και η θέληση για επιστροφή στις νίκες δεν έχει φύγει.

 

Η ομάδας μας μετά και από το παιχνίδι με την ΑΕΛ , είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα , αρχή με το Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στον Ερμή.

 

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς μίλησε στη ιστοσελίδα μας , για τον πολύ σημαντικό ματς απέναντι στον Ερμή Αραδίππου.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Πολύ σημαντικός αγώνας απέναντι στο Ερμή , πολύ διαφορετικά τα δεδομένα από την τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί με την ομάδα της Αραδίππου..

 

Προερχόμαστε  από κακά αποτελέσματα , σε κάποια από τα  προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν άτυχοι  και αξίζαμε την νίκη. Απέναντι στην ΑΕΛ το σκορ και η εμφάνιση ήταν πολύ άσχημη.  Ευελπιστούμε αυτή την φορά στη έδρα μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ερμής να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

 

Αύριο η νίκη είναι η μόνη επιλογή για τον Εθνικό;

 

Σίγουρα στην έδρα μας θα παλέψουμε για τους τρείς βαθμούς ,όπως κάνουμε κάθε φορά. Αυτό κάναμε και απέναντι και με άλλες ομάδες  και πήραμε βαθμούς , γιατί όχι και με τον Ερμή.

 

Έχετε αναφερθεί  μετά από πολλά παιχνίδια  στο τομέα «σκοραρίσματος»

 

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τις νέες προσθήκες , δεν ήταν 100% έτοιμοι , αλλά σιγά σιγά τους έρχονται στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Επίσης είχαμε και κάποιους τραυματισμούς π,χ  του Σιότα Γκριγκαλασβίλι , αλλά κάποιοι παίχτες όπως ανάφερα επιστρέφουν και είναι έτοιμοι , ας ελπίσουμε πως θα μας βοηθήσουν στα επόμενα μας παιχνίδια.

 

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα ,μετά και τα τελευταία κακά αποτελέσματα;  

 

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ , η ψυχολογία των παιχτών δεν ήταν και πολύ καλή λόγω της εμφάνισης και του αποτελέσματος. Αυτή την εβδομάδα , κάναμε κάποιες συσκέψεις , είχαμε κάποιες συνομιλίες  για να ανεβάσουμε την ψυχολογία αλλά και για να αφήσουμε τα κακά αποτελέσματα πίσω μας. Μια νίκη απέναντι στον Ερμή θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει και αυτή για την παραμονή αλλά και στο τομέα της ψυχολογίας για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πριν λίγους μήνες. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM