Η επίσημη θέση για Πιντσέλι - Οι δηλώσεις του αρχηγού.

09.03.2016

Ο Eθνικός Άχνας παίρνει επίσημα θέση για τις έντονες φήμες που πρόεκυψαν με τον αρχηγό της ομάδας μας Εντουάρντο Πιντσέλι. Το  θέμα όπως παρουσιάστηκε δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε αποκλειστικές δηλώσεις του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εντουάρντο Πιντσέλι  

 

“Τρέφω μεγάλη εκτίμηση και αγάπη για το σύλλογο και για τον πρόεδρο μας, καθώς ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Δεν έχω μιλήσει ΠΟΤΕ μου με καμία άλλη ομάδα και δεν ξέρω από πού προκύπτουν αυτές οι φήμες και σε τι εξυπηρετεί σε κάποιους που έσπευσαν να τις διαδώσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη εδώ στο Δασάκι. Είμαι σε θέση να δηλώσω πως αν ο Εθνικός θέλει να ανανεώσουμε την συνεργασία μας, εννοείτε δεν θα εξετάσω καμιά άλλη πρόταση από άλλη ομάδα. Το πρώτο λόγο έχει ο Εθνικός .Οι μόνες μου σκέψεις είναι για τον προσεχές αγώνα με τον Ερμή και καλώ όλους τους φιλάθλους να μας στηρίξουν το Σάββατο.”

 

 

Υ) Εισήγηση μας στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο που ένιωσε την ανάγκη να βγάλει τέτοια «είδηση» προς τα έξω, είναι πρώτα να διασταυρώνει καλά τις πληροφορίες του πριν δημοσιεύει κάτι.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM