"Δείξαμε πως είμαστε δύσκολος αντίπαλος και ειδικά στην έδρα μας" (Χ. Κυριάκου)

01.03.2016

Είναι βασικός και αναντικατάστατος κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τρέχει ασταμάτητα ενώ φαντάζει πιο ποδοσφαιρικά ώριμος από ποτέ.  Ο λόγος για το καλοκαιρινό απόκτημα του Εθνικού , Χάρη Κυριάκου. Διανύει μια εξαιρετική χρονιά ο δεξιός ακραίος αμυντικός και είναι μέσα στους διακριθέντες του πρωταθλήματος μας.

 

Βρήκαμε την ευκαιρία να τα πούμε μαζί του. Μας μιλάει για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα , τι έχει να πει για τις καλές του φετινές εμφανίσεις αλλά και για τον πατέρα του.

 

Αναλυτικά:

 

Ο Εθνικός ετοιμάζεται αύριο να δώσει το πιο σημαντικό του παιχνίδι στη φετινή περίοδο απέναντι  στην Νέα Σαλαμίνα...

 

“Αύριο είναι το ποιο σημαντικό παιχνίδι της  χρονιάς όπως ανάφερες. Με ένα βαθμό εξασφαλίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος. Εγώ πιστεύω  ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους τρείς βαθμούς, θα υπάρξουν ακόμα πολλά παιχνίδια στην συνέχεια . Δείξαμε πως είμαστε δύσκολος αντίπαλος και ειδικά στην έδρα μας. Καλώ όλο τον κόσμο του Εθνικού να έρθει στο γήπεδο ,για να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου μας.”

 

Είσαι από τους ποιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας .Δεν έχεις χάσει ούτε ένα αγώνα πρωταθλήματος μέχρι στιγμής…

 

“ Δόξα Το Θεό, φέτος  δεν έχω χάσει κανένα αγώνα  πρωταθλήματος  , εκτός από τους πρώτους δύο λόγω του ότι ήταν πριν έρθω στην ομάδα. Κάνω μια καλή χρονιά αλλά η ουσία είναι να βοηθώ σε ομαδικό επίπεδο και όχι μόνο στο ατομικό. Καλές χρονιές είχα και άλλες  όμως  προσπαθώ κάθε σεζόν να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος .”

 

Το ότι την ίδια ώρα θα αγωνίζεται και το Παραλίμνι και δεν θα γνωρίζεται την εξέλιξη του παιχνιδιού , αυτό προσθέτει έξτρα πίεση ;

 

“Καμία απολύτως. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στον δικό μας  αγώνα , εξάλλου η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια , αν νικήσουμε εμείς δεν θα έχει σημασία το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι.”

 

Σε κάθε σου αγώνα , σε βλέπουμε στην ανάπαυλα να έχεις πάντα  μια μικρή συζήτηση με το πατέρα σου ,μπορείς να μας πεις τι σου λέει , σου δίνει συμβουλές;

 

“Ο πατέρας μου ήταν ο πιο πιστός μου στρατιώτης  μπορώ να πω, από την ηλικία των οχτώ χρονών όταν και άρχισα το ποδόσφαιρο. Είναι ο  μόνος άνθρωπος που δεν έχει χάσει κανένα μου αγώνα και του οφείλω πάρα πολλά. Πάντα με ακολουθεί και πάντα με στηρίζει, αυτή η κουβέντα που κάνουμε στο ημίχρονο  δεν είναι για να μου δώσει συμβουλές  για τον αγώνα αλλά  με εμψυχώνει  και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι...

21.8.2019

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © 2016-20 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by IAM