Έναρξη συνεργασίας με Glombard, Laban και Koneh

Η Διοίκηση του Εθνικού είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: 1. Christopher Ludovic Glombard #05 2. Vincent Laban #14 3. Ibrahim Koneh #99 Η Διοίκηση και όσοι καταρτίζουν την ομάδα, καλωσορίζουν τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Εθνικού Αχνας και τους εύχονται ότι καλύτερο.

Επιστρέφουμε πιο ενωμένοι από ποτέ!

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 ξεκίνησε. Επιστρέφουμε πιο ενωμένοι από ποτέ! ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: VIP: €300 BLUE: €200 STUDENTS: €100 KIDS (μέχρι 12 ετών): Δωρεάν Η έκδοση καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ομάδας.

'Εναρξη συνεργασίας με 5.

Μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, η Διοίκηση του Εθνικού είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: 1. Jovan Kostovski #23 2. Δημήτρη Χαραλαμπους #11 3. Miguel Ribeiro #08 4. Δημήτρη Κυπριανού #25 5. Κυριάκο Στρατηλάτη #86 Η Διοίκηση και όσοι καταρτίζουν την ομάδα, καλωσορίζουν τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Εθνικού Αχνας και τους εύχονται μια επιτυχημένη χρονία με τα γαλανόλευκα. Ένας χρόνος ήταν αρκετός...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2016-21 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by Nami The Creative.