Εναρξη Συνεργασιας Με Αντρέα Κυπριανού.

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Αντρέα Κυπριανού. Όλοι εδώ στο Σωματείο καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Καλή επιτυχία Αντρέα!

Εναρξη Συνεργασιας Με Προδρομο Θεραποντος

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Πρόδρομο Θεράποντος. Όλοι εδώ στο Σωματείο καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Καλή επιτυχία Πρόδρομε!

Εναρξη Συνεργασιας Με Νικολα Φωτιου.

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Νικόλα Φωτίου. Όλοι εδώ στο Σωματείο καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Καλή επιτυχία Νικόλα.

Εναρξη Συνεργασιας Με Σωτηρη Φοινιρη.

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Σωτήρη Φοινίρη. Όλοι εδώ στο Σωματείο καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Καλή επιτυχία Σωτήρη.

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (13/06/2018)

Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι αύριο, Τετάρτη 13/06/2018 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί στο Σωματείο η ετήσια Γενική Συνέλευση. Τα υφιστάμενα και νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου, τον απολογισμό της περσινής περιόδου και να συζητήσουν μαζί με τον Πρόεδεο και τα μέλη για την πορεία και τους στόχους της ομάδας μας.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2016-21 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by Nami The Creative.