Χρόνια Πολλά Martin και Γίαννη!!

Και τα γενέθλια συνεχίζονται αυτό το μήνα για την ομάδα μας!!! Σημέρα δύο ποδοσφαιριστές μας, ο Martin Bogatinov και ο Γιάννης Χατζηβασίλης, έχουν τα γενέθλια τους. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους και όχι μόνο!!! Δυνατοί μέχρι το τέλος!!

Happy Birthday Captain!

The captains have always worn number "10" on their backs.. Today our Captain, Christos Poyiatzis, is celebrating his birthday and we would like to wish him a Happy Birthday with health, happiness and many successes with our team! We all wish that today our captain will get to celebrate his birthday together with his team's victory! Happy Birthday Captain.

Χρόνια Πολλά Captain!

Ανέκαθεν το «10» στην πλάτη φορούσαν οι ηγέτες.. Σήμερα ο δικός μας ηγέτης Χρίστος Πογιατζής γιορτάζει τα γενέθλια του και ολόκληρη οικογένεια του Εθνικού του εύχεται να είναι πάντα γερός και δυνατός, να να χαίρεται τα παιδία του και να έχει πολλές ομαδικές και προσωπικές χαρές. Ευχή όλων να γιορτάσει τα γενέθλια του με νίκη στο σημερινό παιχνίδι! Captain χρόνια πολλά!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2016-21 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by Nami The Creative.