Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Εθνικού Άχνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αρχηγού μας, Χρίστου Πογιατζή, για την απώλεια της μητέρας του. Κουράγιο και δύναμη Αρχηγέ μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου και με την οικογένειά σου, αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στιγμές χαλάρωσης στο Bansko.

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες μας μετά απο μια εβδομάδα καθημερινών εντατικών προπονήσεων.. Σήμερα πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση και την υπόλοιπη μέρα δόθηκε ώρα για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές.

Με ενταντικούς ρυθμούς.. στο Bansko. (video)

Με ενταντικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις. Ο προπονητής, Ντανίλο Ντόνσιτς παρακολουθεί στενά όλους τους ποδοσφαριστές για να μπορεί να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα απο την περσινή χρονιά θέλουν και προσπαθούν άπαντες από πλευράς διοίκησης και τεχνικό τιμ που ακολούθησαν την ομάδα στην Βουλγαρία. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός οι καινούργιοι ποδοσφαριστές θα πρέπει να προσάρμοστούν όσο πιο γρήγορα και καλύτερα μπορούν. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι σε άριστη κατάσταση στις προπονήσεις αλλά και στους χώρους διαμονής της ομάδας.

FC Saburtalo Vs. Εθνικός Άχνας 2-1. (φώτος)

FC Saburtalo Vs. Εθνικός Άχνας 2-1. 1ο ημίχρονο: Bogatinov, Μουλαζίμης, Franca, Dovbnya, Krachunov Enescu Bruno-Arrabal, Kipiani, Κυπριανόυ, Pinceli, Kacharava Αναγκαστική αλλαγή στο 12´. Kipiani (Χατζηβασίλης) Ημίχρονο 0-0 2ο ημίχρονο: Μυτίδης, Μουλαζίμης (Κοννέ), Franca (Χάτζιαρος), Rocac, Krachunov (Πογιατζής), Bruno-Arrabal, Pinceli (Αρέστη), Ferfelea, Iluridze, Kacharava, Χατζηβασίλης (Ηλία), Enescu (Jefferson). Σκόρερ για τον Εθνικό: N. Kacharava στο 49' (0-1)

Άρχισε η προετοιμασία στο Bansko.

Στη Βουλγαρία βρίσκεται η ομάδα μας όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι την Πέμπτη (28/7/16) για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Η σημερινή μέρα περιλάμβανε πρωινή και απογευματινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πλέον ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους για την άψογη φιλοξενία τους .Είναι το ιδανικό περιβάλλον για να μπουν οι βάσεις για μια σωστή προετοιμασία. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που με τον τρόπο τους βοήθησαν οικονομικά έτσι ώστε να μπορεί να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση το Σωματείο. Μια σωστή προετοιμασία κάτω από τις καλύτερες συνθήκες σημαίνει πάρα πολλ

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2016-21 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by Nami The Creative.