Ετήσια Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εθνικός Άχνας ενημερώνει και προσκαλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, η ώρα 20:00 στα κεντρικά γραφεία της ομάδας. Τα θέματα θα είναι: Ο απολογισμός της χρονιάς 2015-16 Οι οικονομικές καταστάσεις του Σωματείου Διάφορα Στην Γενική Συνέλευση τονίζεται ότι έχουν δικαίωμα παρουσίας μόνο όσα μέλη έχουν τις συνδρομές τους τακτοποιημένες.

Registrations have began for U13

The registrations have began for the kids (born 2003) that will comprise the team of U13 of Ethnikos for the season 2016-17. The preparation for the new year will officially start on the 25th of July 25. For any new kid who is interested in joining out team you can contact the person responsible for the registration by telephone on 99530979, 99489361 or 99727223.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για U13 (ηλικίας 2003)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα παιδάκια (ηλικίας 2003) που θα απαρτίζουν την ομάδα των U13 του Εθνικού για την χρονία 2016-17. Στις 25 Ιουλίου ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία για την νέα χρονία. Όσα νέα παιδάκια ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους για τις εγγραφές στα τηλέφωνα 99.530979/99.489361/99/727223

Βράβευση Γ. Εγκωμίτη στο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Την Παρασκευή το βραδυ στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο στην Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού όπου ο δικός μας Γιώτης Εγκωμίτης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Κυπριακό και Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το συνέδριο διοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και η απονομή του Γιώτη Εγκωμίτη πραγματοποιήθηκε απο τους προέδρους των δυο συνδέσμων κ. Γρηγοριάδη και κ. Πετριδη. Την επίσημη έναρξη του συνεδρίου κήρυξε η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα. Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε τον Γιώτη για την βράβευση του καθώς κ

Συνέχεια με Δ. Κυπριανού.

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυπριανού. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμασται κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Ότι καλύτερο Δημήτρη!

ΜΠΛΕ ο Δ. Μουλαζίμης.

Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μουλαζίμη για τα επόμενα 2 χρόνια. Όλοι εδώ στο Σωματείο είμαστε σίγουροι ότι η συμβολή του στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι καθοριστική. Καλή επιτυχία Δημήτρη!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2016-21 ETHNIKOS ACHNAS - Official Website   

Created & Designed by Nami The Creative.